Kapcsolat

Gyógygombavilág

Telefon: +36309726672  
E-mail: vali@specht.hu

DXN gyógygombavilág - DXN ganoderma gyógygomba

DXN ganoterápia ingyenes konzultáció - Specht Vali - DXN ganoderma gyógygombaIngyenes konzultáció


DXN ganoterápia - DXN ganoderma gyógygomba

Az emberek többsége napjainkban azonnali megoldásokra vágyik.
Amikor szembesülnek egy problémával, például fejfájással, szeretnének egy gyors megoldást, egy egyszerű útmutatót, amelyet könnyen követhetnek. Az elvárás az, hogy azonnal megtalálják a megfelelő terméket a boltban vagy webshopban, amely segít enyhíteni panaszaikat.

Azonban minden ember egyedi, és különbözik egymástól.

Különböző életkorokban vannak, eltérő testtömegűek, és különböző testalkatúak. Az emberek nem csak fizikailag, hanem lélektanilag is eltérőek egymástól, különböző életkörülményekkel, munkával, családi helyzettel rendelkeznek.

Specht Vali, ganoterapeuta - DXN ganoderma gyógygomba

A ganoterápia területén kiemelkedő fontossággal bír a konzultáció, amely lehetővé teszi a ganoterapeutának, hogy alaposan megismerje az embert. Nemcsak a fizikai állapotot, hanem a lélektani adottságokat is figyelembe veszem, beleértve az életkörülményeket, munkát, családi hátteret.

Ezáltal, az összegyűjtött információk alapján, együttműködve a konzultációs partnerrel kialakíthatom a legpontosabb diagnózist. Ilyen módon egy valóban személyre szóló ajánlatot, adagolást adhatok a segítséget kérőnek.

Az egészségünk gondozása személyes és egyedi utazás, és én ebben a rendkívül fontos küldetésben kívánok segítséget nyújtani minden egyes érdeklődőnek. A gyakorlat egyedi megközelítést alkalmaz, hiszen minden konzultáció a résztvevő egyedi igényeire és jellemzőire van szabva.

40 éves egészségügyi múltamból és a ganoterápiában eltöltött 15 év tapasztalatából merítve, kizárólag olyan konkrét tanácsokkal és személyre szabott adagolásokkal látom el az érdeklődőket, amelyek az egyén szükségleteihez és körülményeihez igazodnak.

Minden konzultáció részleteit egy konzultációs lapon rögzítem, hogy biztosítsam a pontos és egyedi gondozást.

 

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Fontos kiemelnem, hogy a konzultáció teljesen díjmentes, és a résztvevők számára lehetőség van személyes találkozásra, telefonos beszélgetésre, vagy bármely online alkalmazás használatára.

Igyekszem mindig szelíden, nagyon empatikusan és megértően fogalmazni, hiszen számomra mindenki egyedi és fontos.

Várlak szeretettel egy személyes konzultációra, ahol az egészség személyre szabott gondozása mindig az elsődleges szempont.

Légy részese a változásnak, és támogasd egészséged megtartását, visszaszerzését, fejlődését a segítségemmel!

Szeretettel,
Vali
Vissza az előző oldalra!
Gyógygombavilág - Magyar