Kapcsolat

Gyógygombavilág

Telefon: +36309726672  
E-mail: vali@specht.hu

DXN gyógygombavilág - DXN ganoderma gyógygomba

DXN ganoterápia ingyenes konzultáció - Specht Vali - DXN ganoderma gyógygombaA ganoterapeuta


Specht Vali, Ganoterapeuta - DXN GyógygombaVILÁG webshop

Ganoterapeuta - GyógygombaVILÁG webshop

Üdvözöllek az oldalamon!

Specht Vali vagyok, és nagy örömmel osztom meg veled azokat az információkat és több évtizedes tapasztalataimat, amelyeket az évek során megszereztem.

Hiszem, hogy az életünk minőségét nagyban meghatározza a segítségnyújtás és az egészség iránti elkötelezettségünk.

Engedd meg, hogy elmeséljem neked a saját történetemet, ami az emberek iránti szeretetből és az egészség megőrzése iránti szenvedélyből fakad.
18 éves koromtól kezdve mindig is az emberek segítése vezérelt.

Az egészségügyben eltöltött 25 évem során, mint szakápoló, megtapasztaltam az élet sérülékenységét, és arra vágytam, hogy még szélesebb körben segíthessek az embereknek. Ez vezetett el a ganoterápiához, a gyógygombákhoz, gyógynövényekhez és a holisztikus megközelítéshez.

15 évvel ezelőtt kezdtem el mélyebben foglalkozni a ganoterápiával, és azóta komolyan hiszek abban, hogy az emberi test öngyógyító képessége és a természet gyógyító ereje hatalmas lehetőségeket rejt.

A családom egészsége, boldogsága és sikeressége az én legnagyobb örömöm. Férjemmel, Józsival 2024-ben ünnepeljük a 35. házassági évfordulónkat. Három lányunk, öt unokánk van. Büszkén mondhatom, hogy a család a mindennapjaim szerves részét képezi.

Férjemmel nemcsak üzleti, hanem személyes szinten is különleges élmény együtt dolgozni. Józsi 63 évesen is aktív és kreatív módon támogatja a családi vállalkozást. Jó példa lehet bárki számára, hogy soha nem vagyunk túl idősek vagy túl fiatalok ahhoz, hogy valóra váltsuk az álmainkat.

Specht Vali, Specht József - DXN GyógygombaVILÁG webshop


Köszönöm, hogy velem tartotok ezen az izgalmas úton!

Ha bármiben segíthetek, kérlek keress bátran!

Az egészség és a boldogság mindannyiunknak jár, és én azért vagyok itt, hogy segítsek neked megtalálni azt az egyensúlyt az életedben, amit mindannyian megérdemlünk.

Szeretettel, Vali

Ganoterapeuta - GyógygombaVILÁG webshop

 

Ganoterápia - GyógygombaVILÁG webshop

 

 

Különleges ajánlatom neked!

Egy ingyenesen letölthető e-bookban összefoglaltam minden fontos tudnivalót az immunrendszer megerősítéséről, a reflux kezeléséről, a meddőség természetes megközelítéseiről, a fogyás lehetőségéről, a daganatos megbetegedések kezeléséről, a „Három testőrről”, a valódi megfiatalodásról és persze a hatékony ganoterápiáról.

A legjobb hír, hogy ez a fantasztikus e-book a tiéd lehet teljesen ingyen! Csak töltsd ki az űrlapot a neveddel és e-mail címeddel, és azonnal megkapod a letöltő linket. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget!

További visszautasíthatatlan ajánlatom!

Vásárolj most saját magad által összeválogatott, legalább 100 pont értékű termékcsomagot és az árával megegyező értékű kedvezményszámlát nyitunk számodra. A következő három évben a vásárlásaidhoz 10% extra kedvezményként használhatod fel, amíg az egyenleged tart

 

Ganoterapeuta ingyenes konzultáció - DXN ganoderma gyógygomba 
Vissza az előző oldalra!
Gyógygombavilág - Magyar