Kapcsolat

Gyógygombavilág

Telefon: +36309726672  
E-mail: vali@specht.hu

DXN gyógygombavilág - DXN ganoderma gyógygomba

DXN ganoterápia ingyenes konzultáció - Specht Vali - DXN ganoderma gyógygombaDXN


DXN - Egészség és bőség világszerte!

 

DXN GyógygombaVILÁG - DXN ganoderma gyógygombaÜdvözöllek a DXN világában, ahol az egészség és bőség összefonódik
a legmagasabb minőségű termékekben!

Alapítója, Datuk Dr. Lim Siow Jin, a világhírű Indiai Institute of Technology-n végzett, és vállalkozását a gombák, különösen a Ganoderma (kínai nevén Lingzhi, japán nevén Reishi) által kínált lenyűgöző egészségügyi előnyök iránti szenvedélye inspirálta. DXN vállalat alapítója - DXN ganoderma gyógygomba
A DXN neve a kínai „Daxen” kifejezésből ered, ami erényt és bizalmat jelent. Ezek az értékek határozzák meg vállalatunk küldetését.

A DXN elkötelezett amellett, hogy világszerte vezetővé váljon az egészség és bőség terén. A vállalat küldetése az egészség, a bőség és a boldogság elérésére irányul, összekapcsolva több millió tagját a világ minden tájáról.

Fő tevékenységeink magukban foglalják a termesztést, gyártást és forgalmazást. A DXN elismert a kiváló minőségű Ganoderma, Cordyceps, Süngomba, Poria és más gombák termesztésében. Termékeink közé tartoznak étrend-kiegészítők, élelmiszerek, italok, személyes higiéniai termékek, bőrápolók, kozmetikumok.

A DXN az „One Dragon”, „One World One Market” és „One Mind” koncepciókat erősíti megalakulása óta, és elkötelezett amellett, hogy mindenütt az egészség és bőség forrása legyen.

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a DXN által kínált új dimenziót az egészség és jólét terén!

Ismerd meg a DXN egyedi koncepcióit!

A „One Dragon(Egy sárkány)” koncepció jelentése, hogy a DXN vállalat kizárólagosan felügyeli a teljes folyamatot - a termesztést, feldolgozást és forgalmazást -, mindezt szigorú minőségellenőrzés mellett. A célunk, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk Neked és az egész világnak.

A „One World One Market (Egy világ - egy piac)” koncepció egyedülálló lehetőségeket kínál. Egyetlen regisztrációval törzsvásárlóink nem csak kedvezményes áron juthatnak hozzá termékeinkhez, hanem üzletet is építhetnek. Bárhonnan a világon, ahol vásárlóink vagy üzletépítőink élnek, részesülhetnek a csoportjuk forgalmából származó bónuszokból.

A „One Mind (Egy gondolat)” koncepció összeköti a DXN céget és disztribútorait, közösen fókuszálva az üzletre. A DXN a Direct Selling üzletágában, világszerte több mint 17 millió regisztrált taggal közösen, lehetőséged van részt venni egy dinamikus és globális közösségben.

DXN ganoderma company

A DXN elkötelezett a legjobb minőségű Ganoderma előállítása mellett. A legjobb gombafajták kiválasztása, feldolgozása és koncentrálása kulcsfontosságú a termék hatékonyságában. Az általunk feldolgozott Ganoderma 20-szor erősebb és hatékonyabb, mint a vadon nőtt vagy feldolgozatlan fajták.

Filozófiánk egyszerű: alacsony áron kiváló minőségű termékeket biztosítani. Ez a rendszer mindenki számára igazságos és hozzáférhető, függetlenül kortól és nemtől. Az egyéni üzleti rendszerünk lehetővé teszi, hogy bárki nagyobb pénzügyi függetlenséget érjen el személyes teljesítménye alapján. A DXN termékeivel bizonyítottan eredményeket érhetsz el az egészségmegőrzés terén.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, hogyan formálja filozófiánk az Te sikereidet és egészségedet!

Minőség és fenntarthatóság a DXN-nél

A DXN számára a minőség a legfelsőbb prioritás. A cég minőségellenőrzési (QC) laboratóriummal rendelkezik, amely ISO-17025 tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Mind a bejövő nyersanyagokat, mind a kimenő termékeket szigorúan ellenőrzik nehézfémek és egyéb szennyeződések szempontjából, hogy biztosítsák a kiváló minőséget.

Az egészség és biztonság terén a DXN 2005-ben megkapta a HACCP tanúsítványt az Egészségügyi Minisztériumtól (MOH). A DXN Pharmaceutical elnyerte az Ipari Kiválóság díját 2012-ben Malajziában, amely igazolja, hogy a vállalat a legjobb GMP (Good Manufacturing Practice) vállalat.

A DXN környezettudatosságát mutatja, hogy 2000-ben az ISO-14001 Minőségirányítási és Környezetgazdálkodási Rendszer minősítését is elnyerte. Ez a szabvány alkalmazandó a Ganoderma termesztésére és előállítására. A vállalat elkötelezett amellett, hogy kímélje a környezetet, és gyártási folyamataiban nem használ vegyszereket, növényvédő szereket vagy káros anyagokat. A kibocsátott káros anyagok a megengedett határérték alatt vannak, a hulladékgazdálkodási rendszer pedig rendkívül hatékony.
DXN ganoderma company zászló DXN ganoderma company épület

Miért érdemes a DXN-t választani?

  • Magas minőségű termékek kedvező áron.
  • Az „Egy világ - egy piac” koncepció révén egyetlen regisztrációval bárhol a világon vásárolhatsz és üzletet építhetsz.
  • Saját ültetvények és gyártókapacitás biztosítja a függetlenséget más cégektől.
  • Támogató marketingstratégia segíti a termékek népszerűsítését.
  • Az igazságos és kölcsönösen előnyös marketing terv növeli a bónuszokat az alsóvonal fejlődése esetén.
  • A DXN nemcsak egy cég, hanem egy életstílus, amely segít az egészség megőrzésében, a pénzügyi függetlenség elérésében és személyes célok elérésében is.

Különleges ajánlatom neked!

Egy ingyenesen letölthető e-bookban összefoglaltam minden fontos tudnivalót az immunrendszer megerősítéséről, a reflux kezeléséről, a meddőség természetes megközelítéseiről, a fogyás lehetőségéről, a daganatos megbetegedések kezeléséről, a „Három testőrről”, a valódi megfiatalodásról és persze a hatékony ganoterápiáról.

A legjobb hír, hogy ez a fantasztikus e-book a tiéd lehet teljesen ingyen! Csak töltsd ki az űrlapot a neveddel és e-mail címeddel, és azonnal megkapod a letöltő linket. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget!

További visszautasíthatatlan ajánlatom!

Vásárolj most saját magad által összeválogatott, legalább 100 pont értékű termékcsomagot és az árával megegyező értékű kedvezményszámlát nyitunk számodra. A következő három évben a vásárlásaidhoz 10% extra kedvezményként használhatod fel, amíg az egyenleged tart.

 

 
 

Ganotermápia ingyenes konzultáció - DXN ganoderma gyógygomba 
Vissza az előző oldalra!
Gyógygombavilág - Magyar