Kapcsolat

Gyógygombavilág

Telefon: +36309726672  
E-mail: vali@specht.hu

DXN gyógygombavilág - DXN ganoderma gyógygomba

DXN ganoterápia ingyenes konzultáció - Specht Vali - DXN ganoderma gyógygombaGanoterápia


Üdvözöllek a ganoterápia világában!Ganoterápia - GyógygombaVILÁG webshop

Itt az egészség és a jó közérzet a természetes gyógyulás és a holisztikus egészségszemlélet jegyében összefonódik. Célom, hogy segítsem azokat, akik értékelik az egészséges életmód fontosságát, akik erősíteni szeretnék immunrendszerüket, és akik a természetes megoldásokat keresik. 

Holisztikus Egészségszemlélet:

Az egész személyre fókuszálok, mert hiszem, hogy mindenki rendelkezik belső képességekkel a gyógyulásra. Nem csak a tünetekre koncentrálunk, hanem az egész ember gondozást kap, kombinálva a természetes gyógymódokat a hagyományos orvoslással.

„A megelőzés mindig jobb, mint a gyógyítás."

DXN Ganoterápia - DXN ganoderma gyógygomba DXN Ganoterápia - DXN ganoderma gyógygomba


Mi a ganoterápia?

A legegyszerűbb természetes gyógymód, melyet Datuk’ Dr. Lim Siow Jin modernizált és alkalmaz. A ganoderma gomba és más gyógygombák, valamint funkcionális élelmiszerek, mint a spirulina az eszközeink a testünk természetes védelmi rendszerének erősítéséhez.

„Hiszek abban, hogy a testünk a legjobb orvos."

Miért van szükség a ganoterápiára?

A negatív környezeti hatások, helytelen táplálkozási szokások és a stressz mind-mind veszélyeztetik egészségünket. A ganoterápia a természet erejével segít helyreállítani a szervezet egyensúlyát és erősíteni az immunrendszert, hogy elkerüljük a betegségeket.

DXN Ganoterápia - DXN ganoderma gyógygomba DXN Ganoterápia - DXN ganoderma gyógygomba


A ganodermával való találkozás:

A Távol-Keleti gyógyászatban több mint 4000 éve alkalmazzák, és Dr. Lim hat kiválasztott ganoderma fajtája különleges élettani hatással rendelkezik. Ez a gomba nem csak gyógyít, hanem az egész szervezet működését kiegyensúlyozza.

Gyógyulás szakaszai a ganoterápiával:

A Ganoterápia négy alapelv mentén mozog:

  • a toxinok eltávolítása
  • az egyensúly helyreállítása
  • a test öngyógyító folyamatainak beindítása
  • a dózisok egyedisége minden kliensnél

Az út során végig kísérlek a szkenneléstől a visszafiatalodásig, hogy megtapasztald az egészség újjáéledését.

DXN Ganoterápia - DXN ganoderma gyógygomba DXN Ganoterápia - DXN ganoderma gyógygomba


Különlegességünk a DXN ganoderma gomba

A DXN ganoderma gomba egyedülálló feldolgozási technológiával készül, és 30 éves tapasztalat áll mögötte. 20 kg gombából mindössze 1 kg kivonat készül, biztosítva a legmagasabb minőséget.

Hatékony megoldások és a természet ereje vár rád a GyógygombaVILÁG oldalain.
Fedezd fel az egészség és az élet örömeit Valival a Ganoterapeutával!

Különleges ajánlatom neked!

Egy ingyenesen letölthető e-bookban összefoglaltam minden fontos tudnivalót az immunrendszer megerősítéséről, a reflux kezeléséről, a meddőség természetes megközelítéseiről, a fogyás lehetőségéről, a daganatos megbetegedések kezeléséről, a „Három testőrről”, a valódi megfiatalodásról és persze a hatékony ganoterápiáról.

A legjobb hír, hogy ez a fantasztikus e-book a tiéd lehet teljesen ingyen! Csak töltsd ki az űrlapot a neveddel és e-mail címeddel, és azonnal megkapod a letöltő linket. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget!

További visszautasíthatatlan ajánlatom!

Vásárolj most saját magad által összeválogatott, legalább 100 pont értékű termékcsomagot és az árával megegyező értékű kedvezményszámlát nyitunk számodra. A következő három évben a vásárlásaidhoz 10% extra kedvezményként használhatod fel, amíg az egyenleged tart.

DXN Ganoterápia - ingyenes konzultáció - gyogygombavilag.hu
Vissza az előző oldalra!
Gyógygombavilág - Magyar