Kapcsolat

Gyógygombavilág

Telefon: +36309726672  
E-mail: vali@specht.hu

DXN gyógygombavilág - DXN ganoderma gyógygomba

DXN ganoterápia ingyenes konzultáció - Specht Vali - DXN ganoderma gyógygomba



Az út elején - Íme Vali első blogbejegyzése

2024.02.02.

Nagy izgalommal és némi bizonytalansággal köszöntelek a blogomban! Ha valaki egy éve mondja nekem, hogy egy saját weboldalam lesz, és még blogot is fogok írni, biztosan kinevettem volna. De, ahogy mondani szokták, sosem lehet tudni, mi vár ránk a jövőben!

Az online világba való belépésemért az első számú felelős a férjem. Ő már jó ideje látta bennem azt a képességet, hogy képes vagyok a tapasztalataimat, a tudásomat megosztani, különösen azokról a dolgokról, amik közel állnak a szívemhez. Ahogy egyre inkább beleástam magam a digitális kor eszközeibe, rájöttem, milyen fantasztikus lehetőségeket rejt magában az internet.

A gyermekeim, akik mindig is ösztönöztek, hogy osszam meg a tanulságokat és érdekességeket, szintén hozzájárultak a döntésemhez. Így hát, a bátorságomat összeszedve és némi belső unszolás hatására elkezdtem az oldalt, egy olyan helyet, ahol a természetgyógyászat és a ganoterápia iránt érdeklődők megtalálhatják azokat az információkat, amik érdeklik őket.

Nem vagyok professzor vagy orvos, csak egy hétköznapi ember, aki hisz a természet gyógyító erejében és az emberi szervezet öngyőgyító képességeiben. Az oldalamon szeretném megosztani veletek mindazt, amit megtanultam és tapasztaltam az utóbbi időben. Főként a ganoterápia világába kalauzollak el titeket, de ha találok érdekes kutatási eredményeket vagy más értékes információkat, azokról is írni fogok.

Remélem, hogy együtt élvezhetjük majd ezt az utazást a természet és a gyógyulás világában! Köszönöm, hogy velem tartasz!

Specht Vali - DXN ganoterapeuta

Vissza az előző oldalra!
Gyógygombavilág - Magyar