Kapcsolat

Gyógygombavilág

Telefon: +36309726672  
E-mail: vali@specht.hu

DXN gyógygombavilág - DXN ganoderma gyógygomba

DXN ganoterápia ingyenes konzultáció - Specht Vali - DXN ganoderma gyógygomba



A ganoterápia csodája - Hogyan találkoztam Dr. Limmel és Jane Yauval?

2024.02.03.

Amikor visszagondolok a ganoterápival való első találkozásomra, úgy érzem, mintha egy új világ nyílt volna meg előttem. A 25 évnyi szakápolói tapasztalatom után 2009-ben találkoztam először a ganoterápiával.

DXN ganoterapeuta, ganoderma gyógygomba

 

Az igazi fordulópont az volt, amikor személyesen találkozhattam Datuk' Dr. Lim Siow Jinnel, a DXN alapító-elnökével, és Jane Yauval, a ganoterapeuta szakértővel.

Az esemény egy szűk körű vezetői találkozó volt, a DXN magyarországi piacnyitó rendezvénye előtt.

Megkapó volt látni, ahogy ez a két elhivatott gyógyító szemléli az egészséget, a gyógyulást, és az emberi szervezet öngyógyító képességeit.

 

DXN ganoterapeuta, ganoderma gyógygombaAzóta számos alkalommal találkoztunk Európa több városában, és részt vettünk ganoterápiával foglalkozó előadásokon.

A tapasztalatok, amelyeket ezeken az eseményeken gyűjtöttünk, elmélyítették az elköteleződésemet és hitelesítették a DXN által gyártott termékek minőségét.

A következő blogbejegyzéseim során szeretném veletek megosztani Dr. Lim és Jane Yau videóit, hogy jobban megismerhessétek azt a tudást és elkötelezettséget, amely a ganoterápia mögött rejlik. Ismerjétek meg ezeket a kivételes személyiségeket!

Szeretettel,

Vali

 

 

 

DXN ganoterapeuta, ganoderma gyógygomba

Hogyan találkoztam a DXN alapítójával, vezetőjével? + 1

Vissza az előző oldalra!
Gyógygombavilág - Magyar